Danmark er dybt afhængig af sektorkobling og innovative løsninger for at indfri de nationalpolitiske målsætninger inden for grøn omstilling. Kommende generationer har derfor en vigtig rolle at spille - nutidens unge er den innovationskraft, vi er afhængige af for at kunne skabe grøn vækst i fremtiden.

Men … energi er en svær størrelse at forstå, og den igangværende grønne omstilling levner derfor rum for oplysning, formidling og læring. Vi tilbyder derfor gratis skoleundervisning til alle 5. klasser i Thy og på Mors som en del af koncernens strategiske indsats inden for grøn omstilling.

NYHED

ENERGRID skruer op for tempoet i den grønne omstilling

 

04/04/2023

Vi har tidligere skrevet om, at året 2022 blev året hvor vi ramte 2 GW nettilsluttet effekt.

Det har krævet dedikation og gode samarbejder, hvilket vi gerne vil sige tak for. De 2 GW er blandt andet opnået gennem 5 vindmølleparker med en samlet effekt på 121,5 MW, samt 9 solcelleparker med en samlet effekt på 264 MW. Det giver i alt en samlet effekt på 385,6 MW, hvilket er svarende til 18,7% af den samlede tilsluttede effekt for ENERGRID siden 2011.
Vi hos ENERGRID er stolte af at være med til at fremme den grønne omstilling.

Indeværende år byder allerede på mange nye projekter som vil generere meget mere vedvarende energi. Så har I brug for en partner til jeres VE-projekt, så kontakt os gerne.

 

ANDRE NYHEDER

2022 blev året hvor ENERGRID rundede 2 GW samle ...

17/02/2023

2022 var et godt og travlt år hos ENERGRID.

Net-tilslutning af Danmarks største onshore vin ...

06/11/2020

Net-tilslutning af Danmarks største onshore vindmøllepark

Lokal elektrikerlærling specialiseres i vedvare ...

11/07/2022

PB Windtechnic og ENERGRID har i samarbejde tilbudt Lars Skov en lærlingeuddannelse, som med en overbygning på elektrikeruddannelsen i projekt- og entreprisestyring bliver spec ...