Danmark er dybt afhængig af sektorkobling og innovative løsninger for at indfri de nationalpolitiske målsætninger inden for grøn omstilling. Kommende generationer har derfor en vigtig rolle at spille - nutidens unge er den innovationskraft, vi er afhængige af for at kunne skabe grøn vækst i fremtiden.

Men … energi er en svær størrelse at forstå, og den igangværende grønne omstilling levner derfor rum for oplysning, formidling og læring. Vi tilbyder derfor gratis skoleundervisning til alle 5. klasser i Thy og på Mors som en del af koncernens strategiske indsats inden for grøn omstilling.

NYHED

ENERGRID nettilslutter i verdens første ægte energipark

 

27/01/2023

ENERGRID nettilslutter i verdens første ægte energipark

I slutningen af 2022 blev ENERGRID færdige med at tilslutte 13 vindmøller med en samlet effekt på 54,6 MW hos GreenLab i Skive, møllerne kan forsyne ca. 55700 husstande.

I år starter vi et nyt projekt i Skive med at tilslutte 2x15 MW solceller. Solcelleanlægget vil have en størrelse på i alt 44 hektar, og vil kunne levere strøm til over 6000 husstande. GreenLab er verdens første ægte energipark.

Grøn omstilling er en nødvendighed, hvis vi skal lykkes med at overkomme de udfordringer, klimaforandringerne giver os. I 14% af alle timer i 2022 var Danmarks elproduktion fra vindmøller og solceller større end det samlede elforbrug. Den længste i træk var 59 timer. Det skal være trygt og sikkert for dig som anlægsejer at nettilslutte.

Vi ønsker en så smidig proces så muligt, derfor vil vi gerne være med i jeres projekt fra start til slut. Vi kan varetage al elektrisk infrastruktur, så jeres idriftsættelse af anlæg bliver løst problemfrit. da vi ønsker at slå et slag for den grønne omstilling.

ANDRE NYHEDER

ENERGRID udvider Thy-Mors Energis hjemmebane

01/07/2020

ENERGRID udvider Thy-Mors Energis hjemmebane

Lokal elektrikerlærling specialiseres i vedvare ...

11/07/2022

PB Windtechnic og ENERGRID har i samarbejde tilbudt Lars Skov en lærlingeuddannelse, som med en overbygning på elektrikeruddannelsen i projekt- og entreprisestyring bliver spec ...

Net-tilslutning af Danmarks største onshore vin ...

06/11/2020

Net-tilslutning af Danmarks største onshore vindmøllepark