Danmark er dybt afhængig af sektorkobling og innovative løsninger for at indfri de nationalpolitiske målsætninger inden for grøn omstilling. Kommende generationer har derfor en vigtig rolle at spille - nutidens unge er den innovationskraft, vi er afhængige af for at kunne skabe grøn vækst i fremtiden.

Men … energi er en svær størrelse at forstå, og den igangværende grønne omstilling levner derfor rum for oplysning, formidling og læring. Vi tilbyder derfor gratis skoleundervisning til alle 5. klasser i Thy og på Mors som en del af koncernens strategiske indsats inden for grøn omstilling.

NYHED

2022 blev året hvor ENERGRID rundede 2 GW samlet effekt tilkoblet elnettet

 

17/02/2023

2022 var et godt og travlt år hos ENERGRID.

Året 2022 blev året hvor ENERGRID nåede over 2 GW samlet effekt tilkoblet elnettet. Det betyder at endnu en milepæl er nået for vores virksomhed. Vi kunne ikke have nået denne milepæl uden vores dedikerede medarbejdere, som har arbejdet hårdt for at det kunne lykkedes.

Projekter som solcelleparken i Freerslev, vindmølleparken i Sdr. Bork og vores indsats i energiparken hos GreenLab i Skive, er alle projekter der har været med til at bidrage til at denne milepæl er nået.

Vi ser frem til et nyt år med nye muligheder for at sætte gang i den grønne omstilling, både lokalt, nationalt og internationalt.

 

ANDRE NYHEDER

Lokal elektrikerlærling specialiseres i vedvare ...

11/07/2022

PB Windtechnic og ENERGRID har i samarbejde tilbudt Lars Skov en lærlingeuddannelse, som med en overbygning på elektrikeruddannelsen i projekt- og entreprisestyring bliver spec ...

Over 1 GW samlet effekt er nu nettilsluttet

22/12/2020

Året 2020 blev året, hvor ENERGRID rundede 1 GW samlet effekt tilkoblet elnettet.

ENERGRID nettilslutter i verdens første ægte en ...

27/01/2023

ENERGRID nettilslutter i verdens første ægte energipark