Danmark er dybt afhængig af sektorkobling og innovative løsninger for at indfri de nationalpolitiske målsætninger inden for grøn omstilling. Kommende generationer har derfor en vigtig rolle at spille - nutidens unge er den innovationskraft, vi er afhængige af for at kunne skabe grøn vækst i fremtiden.

Men … energi er en svær størrelse at forstå, og den igangværende grønne omstilling levner derfor rum for oplysning, formidling og læring. Vi tilbyder derfor gratis skoleundervisning til alle 5. klasser i Thy og på Mors som en del af koncernens strategiske indsats inden for grøn omstilling.

NYHED

Over 1 GW samlet effekt er nu nettilsluttet

 

22/12/2020

Året 2020 blev året, hvor ENERGRID rundede 1 GW samlet effekt tilkoblet elnettet.

Året 2020 blev året, hvor ENERGRID rundede 1 GW samlet effekt tilkoblet elnettet, og dermed nåede selskabet en betydelig milepæl. Det er på baggrund af store projekter som blandt andet hybridparken i St. Soels Energipark og det store vindmølleprojekt ved Overgaard Gods. Projekterne er alle med til at bidrage til den grønne omstilling, både lokalt, nationalt og internationalt.

Vi ser frem til at kunne tilslutte endnu mere og hjælpe vores kunder med at øge værdiskabelsen i deres projekter, både nu og fremadrettet.

ANDRE NYHEDER

Lokal elektrikerlærling specialiseres i vedvare ...

11/07/2022

PB Windtechnic og ENERGRID har i samarbejde tilbudt Lars Skov en lærlingeuddannelse, som med en overbygning på elektrikeruddannelsen i projekt- og entreprisestyring bliver spec ...

2022 blev året hvor ENERGRID rundede 2 GW samle ...

17/02/2023

2022 var et godt og travlt år hos ENERGRID.

Danmarks første hybrid-park på trapperne

06/11/2020

Danmarks første hybrid-park på trapperne